Hvorfor vælge multi-split varmepumper

Vi hjælper meget gerne med en multi-split løsning inden for varmepumper. Ved at investere i en multi-split løsning behøver jeres husstand blot én udedel.

Det betyder at I for eksempel kan installere en luft til luft varmepumpe i stuen, på kontoret og oppe på børneværelset. Alle varmepumper kobles til den samme udedel, og alle varmepumper kan naturligvis styres individuelt.

Herunder viser vi en installation, som blev udført i Svendborg juni 2021.

Mitsubishi Hero Piano Sort

Boligen i Svendborg havde behov for 2 luft til luft varmepumper. I stueetagen monterede vi denne Mitsubishi Hero i farven Piano Sort. Varmepumpen blev monteret på en grøn endevæg i studen, og her mente beboerne, at en hvid varmepumpe ville blive alt for dominerende.

Derfor installerede vi denne elegante sorte model, som koster lidt mere end den standard hvide indemodel.

Energiklasse: A+++
SCOP: 5,2
SEER: 10,5
Boligareal - op til: 80 m2

Mitsubishi Hero Hvid

Familien i Svendborg havde også brug for en luft til luft varmepumpe på førstesalen. Tidligere havde familien haft to varmepumper, både 2 indedele og 2 udedele. Den ene udedel hang således oppe på gavlen. Vi fandt ud af, at en god løsning ville være en multi-split installation med én udedel, der blev placeret et diskret sted.

Derfor installerede vi den populære Mitsubishi Hero model for enden af trappen, således at der er god varmespredning på hele førstesalen. Da der ikke var specielle hensyn at tage med henblik på placering og model, valgte vi en prisbilligere model.

Energiklasse: A+++
SCOP: 5,1
SEER: 8,5
Boligareal - op til: 80 m2

Varmepumper til hele Sydfyn

Varmepumper Sydfyn arbejder på hele Sydfyn, hvor vi med stor glæde vil hjælpe dig og din husstand med en luft til vand varmepumpe. Til dagligt bor vi i Skårup, og kan således sagtens med kort varsel rykke ud til din bolig. Vi kører gerne til Hesselager, Thurø, Svendborg, Tåsinge og Faaborg. Hvis I bor på en af de sydfynske øer, tager vi gerne en færge for at hjælpe jer med montering af varmepumpen.