Service eftersyn af varmepumper

Lovpligtigt eftersyn, når kølemiddel udgør 1 kg eller yderligere

Vores VE godkendelse og flere års erfaring med installation af varmepumper, er din garanti for et kvalitets slutprodukt, som er tilpasset netop dit behov.

Hos Varmepumper Sydfyn sættes en ære i at levere den bedste rådgivning, den bedst egnede løsning, samt sørge for at du har et samlet økonomisk overblik, både når det gælder selve investeringen såvel som din fremtidige økonomi til opvarmning.

Forlæng varmepumpens levetid

Giv din varmepumpe en væsentlig længere levetid. Det sikrer du ved at få indlagt et årligt serviceeftersyn. Varmepumpen holder i flere år, og du får maksimal udbytte af strømmen. Det er sund fornuft. Få mere information om et serviceeftersyn af din varmepumpe ved henvendelse til Varmepumper Sydfyn

Serviceeftersyn på varmepumper omfatter:

  • Lækagesøgning på indedel og udedel
  • Måling af tryk i kølemiddelkreds, ved både køledrift og varmedrift
  • Måle-temp. i udblæsningsluft, ved både køledrift og varmedrift
  • Kondens afløb testes
  • Vibrationsdæmpere efterses
  • Rengøring af Lameller på indedel og udedel
  • Filter på indedel renses med antibakteriel rensemiddel
  • Snavs-filtrer renses ( luft/vand) og (Jordvarme)
  • Eventuel Nanoe- G renses
  • Brine eller glykol testes for væskens densitet (jordvarme)

Forhør om eftersyn på varmepumpe

Varmepumper Sydfyn kører på hele Sydfyn, og vi er altid parate til at køre uden for “kommunegrænserne” også. Vi er specialister, som kommer din installation af varmepumper til gode. Vi opererer typisk med helårsboliger i Svendborg og Skårup, parcelhuse i Hesselager, sommerhuse på Thurø, Taasinge og Langeland samt boliger i Faaborg.

Service

Luft til luft
Fra DKK 895

Har man en varmepumpe med en kølemiddelfyldning på over 1 kilo, er det lovpligtigt at få udført et årligt service. Derudover er det for at sikre den optimale drift, altid en god ide at få udført et service på sit anlæg.

Et service hos Varmepumper Sydfyn indeholder en gennemgang af anlægget, hvor det sikres at anlægget er rent, tæt og i øvrigt kører som det skal, med optimal driftøkonomi til følge. Vi rengør anlægget i nødvendigt omfang, og efterlader en servicerapport samt mærker anlægget med synligt servicemærkat.

Kørsel til og fra service er ikke inkluderet i prisen.

Service

Luft til vand
Fra DKK 1.295

Et service på et luft – vand anlæg indeholder en gennemgang af anlægget hvor der blandt andet måles tryk for at sikre at anlægget kører som det skal, med den mest optimale driftøkonomi til følge.

Vi gennemgår anlæggets funktioner, renser snavsefilter, renser udedel for blade og lignende. Vi efterlader en servicerapport samt et servicemærkat på anlægget.

Kørsel til og fra service er ikke inkluderet i prisen.