Varmepumper Sydfyn

Det hele starter med en snak om jeres behov

Hos Varmepumper Sydfyn sætter vi en dyd i at levere gode oplevelser til vores kunder. Dette både gennem professionel seriøs rådgivning, kvalitetsprodukter og installation, samt efterfølgende service eller udvidelser af anlæg.

Vi er naturligvis VE godkendt samt KMO autoriseret, hvilket sikrer dig som kunde, et slutprodukt der lever op til danske standarder.

Vi servicerer kunder på hele Sydfyn: Svendborg, Langeland, Thurø, Taasinge, Faaborg, Ærø og øerne i det sydfynske øhav.

Har du brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med et eventuelt ombygningsprojekt eller nybygning, så kontakt mig endelig.

Hjælp til energitilskud

I 2021 bliver en særlig pulje på 675 millioner uddelt til energibesparende investeringer, heriblandt konvertering fra eksempelvis olie eller gas til varmepumpe. Kunne du tænke dig at se hvad netop din bolig kan opnå af tilskud, så kan du prøve tilskudsberegneren på sparenergi.dk her.

Hvad skal du være opmærksom på?
Det er vigtigt at du spiller dine kort rigtigt! For at få andel i puljen er der nemlig en række krav og regler, der skal opfyldes. Og du skal huske at foretage dine træk i den rigtige rækkefølge. Ellers risikerer du at gå glip ef energitilskud. Vi anbefaler følgende proces:

  • Kontakt Varmepumper Sydfyn .
  • Vi afklarer detaljer til din ansøgning.
  • Du søger om tilsagn.
  • Varmepumpen installeres.
  • Du ansøger om udbetaling af tilskuddet.

Vi hjælper med