Luft til vand varmepumper

Montering i hele Danmark

Når oliefyret fx skal udskiftes

Den perfekte løsning til boligen når fx oliefyret skal udskiftes. Vi kan naturligvis også levere en løsning, hvor der sker sammenkobling til eksisterende varmtvandsbeholder.

Tilslutning til varmesystemet

En PANASONIC luft til vand-varmepumpe er den ideelle løsning, når boligen skal opvarmes og samtidig sammenkobles med et eksisterende varmesystem som radiatorer og/ eller gulvvarme.

Udskift oliefyret med en varmepumpe

Tænk på miljøet og skift det gamle oliefyr ud med en energi- og miljøvenlig luft til vand varmepumpe. Du skåner miljøet med disse varmepumper, og når de så oven i købet er gode ved miljøet, er det en ren win win investering.

Luft til vand varmepumper

En meget fleksibel løsning

Aquarea All in One – høj fremløbstemperatur

PANASONIC Aquarea All in One kan etableres med en fremløbstemperatur på 55 grader – og i påkommende situationer helt op til 65 grader. Resultatet heraf sikrer brugeren, at eksisterende varmeanlæg kan bevares, og hvor det alene vil dreje sig om tilslutning til dette i forbindelse med radiatorer og/ eller gulvvarmeslanger i boligen.

Tilslutning til eksisterende varmekilder

Aquarea All in One fra PANASONIC er fleksibel og kan eksempelvis arbejde sammen med fx: solvarmeanlæg, stokerfyr, gasfyr, oliefyr samt andre varme- og energikilder. PANASONIC er helt fremme i førerfeltet, når det gælder effektivitet i forbindelse med luft til vand-varmepumper.

Sådan fungerer varmepumpen

Det er ikke magi – men næsten …

Energi fra luften hele året rundt

Med en luft-vand-varmepumpe kan varmeenergien udnyttes, hvilket også gælder, når vinteren har meldt sin ankomst, og det er frostvejr. Man kan herved tilføre varmeenergi til sin bolig hele året rundt.

Med en varmepumpe placeret uden for huset trækker en ventilator ude-luften forbi en varmeveksler. Ved denne proces overføres varmen til et kølemiddel, hvor en kompressor i varmepumpen hæver trykket, som medfører en temperaturstigning i kølemidlet.

Ud fra samme princip fungerer et køleskab. Her fjernes varmen i køleskabet, hvor den afgives til luften uden for køleskabet.