Hvilken model skal vi vælge?

Vi forhandler en lang række luft til luft varmepumper, og tro os: der er virkelig mange på markedet. Hvis I har en specifik varmepumpe i tankerne, kan I roligt kontakte os med henblik på et tilbud – med eller uden levering og montering.

Herunder giver vi 3 eksempler på varmepumper, som alle får virkelig gode skudsmål i diverse tests. Kontakt os gerne med henblik på et tilbud.

Mitsubishi Hero

HERO leverer både varme eller køling, som du ønsker. Om vinteren kanden klare en grundvarme på mellem 10 og 31°C. Hvis man er bortrejst – eller er der tale om et sommerhus – stiller man HERO til at holde en konstant minimumstemperatur. Så er man fri for fugt, mug og evt. sprængte vandrør.

Er det højsommer – og stegende varmt – kan det være befriende med aircondition – altså kold luft. Ingen problem. HERO “vender bare strømmen“, og leverer kold luft i stedet for varm luft. Så man har faktisk både et varme og et kølesystem i én og samme HERO.

Energiklasse: A+++
SCOP: 5,2
SEER: 10,5
Boligareal - op til: 80 m2

Fujitsu Prestige

Fujitsu Prestige er optimal som primær varmekilde med sin høje SCOP-værdi sammen med bevægelsessensoren, der lige giver en ekstra besparelse på varmeregningen. Det kan mærkes ved mange timers fuldtidsdrift. Indedelen er markedets mindste i A+++ klassen og sammen med det prisvindende design er den ikke bare flot, men også diskret

Fujitsu Prestige er varmepumpen til kunden, hvor kun det bedste er godt nok, eller hvor størrelse og design er afgørende. Den meget lydløse drift er yderligere suppleret med Low-noise funktion. Ethvert sommerhus vil føle sig forkælet med en Fujitsu Prestige, som kan betjenes med den originale Fujitsu App.

Energiklasse: A+++
SCOP: 5,1
SEER: 8,5
Boligareal - op til: 80 m2

Panasonic Flagship

Panasonic’s nye varmepumper er udstyret med Nanoe-G, som effektivt renser dit hjem for mikropartikler – både i luften og på møblerne. Nu kan du installere et effektivt Nanoe-G luftrensningssystem i dit hjem. Ved hjælp af nano- og partikelteknologi fjernes skadelige mikroorganismer fra luften, du indånder.

Men hvad med de mikroorganismer, som findes på møbler og andre overflader? Selv disse kan neutraliseres af partiklerne. Og når du slukker varmepumpen, fortsætter Nanoe-G med at neutralisere mikroorganismer i systemets filter. Så kan du nyde et indeklima, som er både friskere og renere.

Energiklasse: AA+
SCOP: 5,2
SEER: 7,5
Boligareal - op til: 80 m2

Vi arbejder på hele Sydfyn

Varmepumper Sydfyn holder til i Skårup. Vores adresse gør, at vi hurtigt kan rykke ud til husejere på hele Sydfyn. Dette indbefatter for eksempel Svendborg, Hesselager, Thurø, Tåsinge og Faaborg. Vi tager også meget gerne en tur over broerne til Langeland, og hvis en sejltur til Ærø byder sig til, siger vi ja tak øjeblikkeligt.